Eidsvoll 1814's
Hovedmeny
Våre grunnverdier:

  Ærlighet

  Trøkk

  Felleskap      
1814s på Facebook:


Instagram


Støtt 1814s

hver gang

du tipper:


Tips en venn Skriv ut Legg til i Favoritter
Publisert: 16.02.2011 12:00:00 Av: Ole Anders Galaasen

Eidsvoll 1814s har signert en ny amerikansk spiller


Eliot Vinzant har signert for Eidsvoll 1814s for 2011 sesongen. Han er defensive back/running back.

Han er 27 år gammel, amerikansk og kommer opprinnelig fra Portland, Oregon. Eliot har spilt amerikansk fotball siden han var 8 år gammel. Han spilte fotball ved Scappose High School, her ble han kåret til Oregon State offensive player of the year. Vinzant fortsatte utdanningen sin ved College of the Siskiyous, California. Her ble han first team all-state defensive back og en all-american kandidat og signerte deretter for University of Houston, Texas. Oppholdet i Houston ble ingen suksess og Eliot returnerte til Oregon og Western Oregon University. Her spilte han sine to siste college sesonger og satte flere conference rekord i rushing yards. Vinzant skadet seg da det gjensto tre kamper av sin senior sesong, dette ødela mulighetene hans for å komme seg inn på en eventuell NFL roster. Da skaden var leget spilte Eliot en sesong i Arena Football i Peoria, Illinois.

Han er en hardtarbeidende allsidig spiller som behersker flere posisjoner på fotballbanen på et meget høyt nivå. ”Jeg bruker hurtighet, styrke og intelligens for vinne duellene mot motstanderne på banen” sier Vinzant om seg selv.

Vinzant ser frem til å komme til Norge og spille for Eidsvoll 1814s. Hans målsetninger for sesongen er å bli kjent med Eidsvoll, eidsvollingene og den norske kulturen. ”Det er veldig viktig å utvikle et godt forhold til mine nye lagkamerater, bli kjent med menneskene i Eidsvoll og selvfølgelig hjelpe 1814s å vinne nok et NM- gull” kommenterer amerikaneren. Eliot håper på å kunne bidra som trener på Eidsvoll 1814s yngre lag og å utvikle de unge 1814s spillernes spilleforståelse og -glede.

Eliot har tre år bak seg som trener på high school. Han har også trener erfaring som trener på ungdomskole innen basketball og friidrett både for jenter og gutter. Senere i karrieren håper han å kunne være hovedtrener på division 1 college nivå.